Із зони АТО повернулися волинські лісівники
Волинь

Із зони АТО повернулися волинські лісівники

14 червня 2015, 10:19
0
0
Сподобалось?
0

З Маріуполя повернулися лісівники Волині, які будували інженерні споруди з метою зміцнення обороноздатності держави. Це остання група лісівників будівельників з 33 чоловік, яка працювала на Донеччині, інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Працівникам лісогосподарських підприємств було поставлено завдання збудувати обороні фортифікаційні споруди в секторі «М». Першу чергу  лінію оборони завершили в травні місяці, а другу та третю – в червні. Волинь – серед трьох областей, які найкраще справились з будівництвом інженерних споруд на сході України.

Понад 2000 кубометрів лісоматеріалів відправили працівники Волинського обласного управління лісового господарства для спорудження лінії оборони. Усього на схід відвезли 34 залізничних вагонів лісу.

Контролював будівництво перший заступник голови Волинської обласної адміністрації Сергій Кудрявцев. Роботу волинських лісівників очолював начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик.

За словами головного спеціаліста відділу лісових ресурсів управління Сергія Сичука, який також приймав участь в будівництві, волинських лісівників на початках сприймали за інженерні війська, так  як роботу по зведенню фортифікаційних споруд виконували професійно. Адже розуміли, що кожен зведений бліндаж може слугувати надійним захистом від ворожих куль та вразі обстрілу ворога – спасти життя.

Загалом, з 29 квітня по 10 червня  понад вісімдесят лісівників з ротаціями побувало на сході України. За цей проміжок часу за участю лісівників збудовано 210 фортифікаційних споруд на 10 об'єктах, які були закріплені за Волинською областю.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися