На Світязь з’їхалися байкери з України, Білорусі, Польщі й навіть Росії
Волинь

На Світязь з’їхалися байкери з України, Білорусі, Польщі й навіть Росії

23 червня 2015, 08:00
0
1
Сподобалось?
1

На Волині впродовж 19-21 червня тривав Міжнародний фестиваль Biker`s Fest Svityaz. На забаву з’їхалося кількасот байкерів з України, Білорусі, Росії та Польщі. Хизувалися своїми залізними кіньми, змагалися в армреслігу та шаленіли від стриптизу.

Отаборилися байкери на берегах перлини Волині – озера Світязь. Наметове містечко розбили на території пансіонату «Шацькі озера» просто поміж корпусами. Хто хотів, заселявся у номери, але більшість гостей таки побажала ночувати просто неба. Хоч погода на вихідні, особливо у суботу, видалася кепською… Стелили під намети свіжоскошену траву й церати, варили куліш та смажили шашлики й, безумовно, пили пиво – тож настрій панував пречудовий. Правда, у воду купатися лізли лише найстійкіші.

Особливо раділи такому «десанту» місцеві газдині. Вони кілька днів перед тим майже безуспішно кілометри намотували роверами по порожніх пляжах, аби збути свої смаколики. Бо туристів на Світязі через погану погоду було вкрай мало. Гарячі пиріжки не розліталися, як і пампушки по 10 гривень за штуку – візитівка відпочинку на Світязі. Байкери ж залюбки змітали смачну випічку, не торгуючись.

Аби місцеві запам’ятали їхнє байкер-шоу, у суботу учасники величезною колоною з близько трьохсот мотоциклів з гуркотом промчали селом Світязь. А тоді поспішили до сцени, що спеціально спорудили біля води. Тут відбулися змагання з армреслінгу. Байкерів судив п’ятнадцятикратний чемпіон світу з цього виду спорту Андрій Пушкар. Драйвовий настрій ще більше розпалив рок-концерт, родзинкою якого став виступ гурту із Луцька «Чорні черешні». Ну, і на завершення під акомпанемент дощику публіка насолоджувалася жіночим стриптизом.

До честі організаторів, уже на світанку на березі озера не було ані смітинки – порожні пляшки, пакетики з-під горішків та чіпсів та інші атрибути нічної розваги ретельно визбирали прибиральники. Винесли кілька поліетиленових мішків.

Наталія КРАВЧУК,

Волинська область

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися