Фірма радника голови Волинської ОДА зливає нечистоти у річку
Волинь

Фірма радника голови Волинської ОДА зливає нечистоти у річку

25 червня 2015, 09:54
0
0
Сподобалось?
0

Вивести забруднювачів екології на чисту воду взялися волонтери з «Обєднання «Активіст» з Володимира-Волинського. Про ситуацію розповів у «Фейсбук» відомий волинський волонтер Костянтин Зінкевич.

Часто рухаючись дорогою на Ковель активісти помічали автомобіль з асенізаторською бочкою у селі Блаженик. Ще у березні вони прослідкували за вантажівкою. Вона з’їхала з дороги і за кілька метрів від річки Турія злила нечистоти. Члени «Активіста» вже тоді відзначили, що це відбувається часто, адже від місця зливу до водної артерії уже утворився струмочок з нечистот.

Павло Шлейн і Тарас Ярмолюк своєю машиною заблокували автобочку. На місце викликали міліцію, екологів, представників селищної ради Турійська. Сюди ж приїхали якісь люди з ресторану «Турійське подвір’я» і фірми «Аміла» (пов’язують з родиною депутата обласної ради, колишнього начальника Ягодинської митниці Романа Микитюка). Вони намагалися залагодити ситуацію з волонтерами за допомогою матеріальних пропозицій. Зрештою міліціонери з екологами оформили протокол, результатом якого став штраф у кількасот гривень. І наклали його на водія, хоч і машина, і нечистоти належали «Амілі». 
«Через кілька місяців ситуація повторилась ідентично. Тільки зливали гівно вже трохи ближче до лісу. І мєнти з опущеними головами приїхали швидше. Екологи та представники селищної ради відмовились з’явитись. Лише водій вже спілкувався з нами з самого початку з відчуттям провини. І знову склали протокол», - розповідає Зінкевич. І додає, що авто бочка з нечистотами далі продовжує курсувати до Турії регулярно.
https://www.youtube.com/watch?v=dCQgtt8u1U4

Відзначимо, що протягом тижня прізвище і ім’я Романа Микитюка, який так чи інакше причетний і до ресторану «Турійське подвір’я» і до фірми «Аміла», досить багато фігурувало в інформаційному просторі. Спершу усіх ошелешив нардеп від Волині Ігор Гузь новиною про можливе призначення Микитюка начальником Волинської митниці. Проте в результаті розголосу цей пост посів не сам пан Роман, а близька до нього людина. Натомість Микитюк чи то став, чи то ще стане, а може тепер уже й не стане радником голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися