На Нововолинському м’ясокомбінаті отруїлися семеро працівників
Волинь

На Нововолинському м’ясокомбінаті отруїлися семеро працівників

1 липня 2015, 08:57
0
0
Сподобалось?
0

Днями до нововолинської міської лікарні «швидка» доправила сімох працівників підприємства «ВМП» (колишній м’ясокомбінат), який яке належить до агропромислової групи «Пан Курчак». Постраждалі працювали у пакувальному цеху, який щойно відремонтовали. Скаржились на сильний головний біль, шерхіт у горлі, загальну слабкість. Які фактори могли спричинити масовий розлад здоров'я — наразі невідомо. Усі семеро перебувають у терапевтичному відділенні ЦМЛ під спостереженням. Стан уже близький до задовільного.

Про це пише «Нововолинськ діловий».

Також у прес-службі «Пана Курчака» виданню повідомили, що на ТзОВ «ВМП» створять спеціальну комісію. Зі слів начальника юридичного відділу підприємства Зінаїди Купири, згідно з чинним законодавством до неї увійдуть як представники «ВМП», так і представники Теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області, фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, а ще санітарно-епідеміологічної служби, які були оперативно повідомлені керівництвом підприємства про випадок.

– Висновки розслідування мають визначити, чи пов'язане занедужання працівників із виробництвом, а чи мають місце інші причини, – зазначають у прес-службі підприємства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися