На Волині судитимуть посадовців міграційної служби за здирництво
Волинь

На Волині судитимуть посадовців міграційної служби за здирництво

16 липня 2015, 18:43
0
0
Сподобалось?
0

Слідчий відділ прокуратури Волинської області завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні і скерував до Луцького міськрайонного суду обвинувальний акт щодо трьох службових осіб одного із районних секторів Управління Державної міграційної служби в області та одного працівника філії Державного підприємства «Документ».

Ці посадовці разом заробляли на бажаючих оформити закордонні паспорти, або тих, хто звертався за довідками про реєстрацію місця проживання задля подальшого оформлення дозволу на перетин кордону в межах місцевого прикордонного руху. Спільники умисно завищували вартість виготовлення і видачі документів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Крім того, стосовно ще однієї посадової особи указаного підрозділу міграційної служби до суду було скеровано обвинувальний акт, згідно якого посадовця обвинувачено в одержані неправомірної вигоди за непритягнення громадян до адміністративної відповідальності й пришвидшення оформлення документів для виїзду за кордон, а також у використанні ним влади і службового становища всупереч інтересам служби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися