На Ковельщині просять економити питну воду — через спеку обміліли свердловини
Волинь

На Ковельщині просять економити питну воду — через спеку обміліли свердловини

7 серпня 2015, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі і Ковельському районі склалася критична ситуація із забезпечення питною водою. Про це інформує ковельське УВКГ «Ковельводоканал».

Критична ситуація спричинена аномально високою температурою повітря, внаслідок чого критично зменшився дебіт водозабірних свердловин.
«На підприємстві створилася загрозлива ситуація із забезпеченню питною водою об’єктів життєдіяльності міста (лікувальні та освітні заклади, пожежна частина, заклади пенітенціарної системи та інші). 
Просимо мешканців міста раціонально використовувати питну воду, обмежити водоспоживання в години пік до настання більш сприятливих погодних умов та не допускати використання питної води для миття автомобілів, бруківки та інших господарських потреб, окрім питного водоспоживання», – йдеться у заяві підприємства.
У разі ігнорування рекомендацій Ковельського УВКГ «Ковельводоканал», управлінням водопровідно-каналізаційного господарства буде розглянуто питання щодо запровадження погодинного графіка обмеження подачі питної води споживачам в межах норм відповідно до вимог Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених Постановою КМУ № 630 від 21 липня 2005 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися