Дві волинські рай лікарні отримали сучасне медобладнання від благодійників з Франції
Волинь

Дві волинські рай лікарні отримали сучасне медобладнання від благодійників з Франції

10 серпня 2015, 12:57
0
0
Сподобалось?
0

У результаті співпраці Асоціації «Медичної і благодійної допомоги Франція-Україна» з ФБ «Патріоти Волині» Старовижівська та Ратнівська центральні районні лікарні отримали гуманітарний вантаж з Франції. Мова про високоякісне французьке медичне обладнання (серед іншого: інкубатор для немовлят, дитячі ваги, дефібрилятор та перфузори для реанімації, інфузомати та електронні апарати для виміру тиску), гарні медичні меблі (43 багатофукціональних електричних ліжка з матрасами та приліжковими столиками, ліжечка для немовлят, оглядові столи, крісла оглядово-транспортувальні, інвалідні візочки, крісла туалети для важкохворих, ролатори, обладнання для прийняття ванн важкохворими), дороговартісні ліки та витратні матеріали (10 коробок), ортези, побутова техніка (холодильники та мікрохвильові пічки).

Про це повідомила у «Фейсбук» волонтерка Наталія Соколова.

«Лише місяць тому ми з представником французької Асоціації Уляною Якимчук  ідвідали ці лікарні особисто, вивчили проблеми і потреби, зустрілися з медиками, склали заявки з фото. Сьогодні результатом нашої роботи є щасливі обличчя медиків та пацієнтів. А вже у вівторок їду в ці лікарні з першою перевіркою розподілу по відділенням та використанню», – зазначила вона.
До збору гуманітарного вантажу у Франції долучилися міста Тулуза, Сент, Руаян, Пуатьє, Сен-Жан д’Анжелі, Сен-Калє, Труа.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися