На Волині підліток з пістолета важко поранив іншого
Волинь

На Волині підліток з пістолета важко поранив іншого

11 серпня 2015, 22:41
0
0
Сподобалось?
0

Причиною конфлікту між підлітками стала зйомка на мобільний телфон. Компанія неповнолітніх займалася спортом на одному зі шкільних стадіонів Ковеля. Хлопці побачили, що їхні заняття знімають на мобільний незнайомці років 17-18. Підійшовши до них, попросили видалити записи з мобільного. Проте незнайомці відмовилися.

Тоді один із неповнолітніх спортсменів відлучився. За короткий проміжок часу повернувся та запропонував з’ясувати стосунки на березі річки Турія. А там, наставивши на хлопця з телефоном револьвер, укотре наказав видалити запис із мобільного. Знову почувши відмову, попередив, що буде стріляти. Проте опонент, замість злякатися, став наступати й у результаті отримав декілька поранень, одне з яких виявилося тяжким, позаяк пошкодило органи травної системи, пише «Волинська газета».

Обвинувачений стрілок висунув свою версію. Мовляв, знімальник його повалив і тільки після того (тобто з необережності) спортсмен вистрілив. Однак експерти заперечили цю версію.

Обвинувачений у скоєному розкаявся. Пообіцяв компенсувати витрати на лікування і заплатити 80 тисяч гривень моральної шкоди. А позаяк уже є одруженим та має малолітню дитину, то суд присудив стрілку 2 роки випробувального терміну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися