Нові успіхи артилерії 14 ОМБР — знищена ворожа батарея «Градів» і мінометні розрахунки
Волинь

Нові успіхи артилерії 14 ОМБР — знищена ворожа батарея «Градів» і мінометні розрахунки

19 серпня 2015, 11:52
0
3
Сподобалось?
3

Воїни 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського ведуть активну контрбатарейну боротьбу з артилерією ворога у секторі М. Останні дні принесли нашим військовим непогані результати. Знищено чимало артилерійської техніки супротивника.

Про це повідомив волинянин Роман Мартинюк.

«Артилерія 14 бригади дійсно накрила «сєпарську» батарею «Градів», попали також і у склад ПММ (неофіційно згоріло 17 бензовозів). Згодом наші накрили мінометний розрахунок, що вже довгий час дошкуляв піхоті на передку. Вони гатили із одного й того ж місця вже кілька місяців поспіль, ще від того часу, коли тут стояли попердники. А перед тим накрили якийсь навчальний центр, знищивши три рефрижиратора піхоти. Одним словом потрудились на совість!», - написав Мартинюк, який нині також перебуває у секторі М.

Також він розповів, що після контрудару українських артилеристів по позиціях, з яких відбувся обстріл селища Сартана, бойовики запросили перемир’я. Проте його вони використали для заміни знищеної техніки. У притул до лінії зіткнення підтягнули системи залпового вогню «Смерч».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися