У Луцьку шахрай вимагає гроші, представляючись високопоставленим податківцем
Волинь

У Луцьку шахрай вимагає гроші, представляючись високопоставленим податківцем

21 серпня 2015, 17:04
0
0
Сподобалось?
0

Останнім часом до регіональних підрозділів внутрішньої безпеки надходять заяви та повідомлення від посадових осіб Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області про вчинення шахрайських дій невідомими особами від їх імені, а також, навпаки, від суб'єктів господарської діяльності щодо скоєння стосовно них протиправних дій. Переважна більшість подій розвивається за одним сценарієм.

Як правило, до посадових осіб суб'єктів господарської діяльності телефонує громадянин, який звертається нібито від імені посадових осіб органу ДФС. Зокрема, телефонують від імені заступника начальника Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Андрія Ткачука з проханням надати гроші за не проведення перевірки фінансової діяльності суб’єктів господарювання. Для вирішення питань просять звертатись за телефоном: 093-826-24-43.

Луцька ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області просить суб’єктів господарювання бути обережними та не піддаватись на провокації. У разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під видом працівників органів фіскальної служби або нібито від їх імені, просять повідомляти про це Луцький МВ УМВС за телефоном – 102, або телефонувати до управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Волинській області за номером: (0332) 777-171,а також особисто звертатись за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися