Нове керівництво волинського ДУКу недорахувалося трьох машин
Волинь

Нове керівництво волинського ДУКу недорахувалося трьох машин

30 серпня 2015, 09:09
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 29 серпня з одного з дворів на бульварі Дружби Народів у Луцьку (район ДПЗ) вкрали автомобіль «Volkswagen Transporter T4», який належав волинським ДУКівцям. Сьогодні авто мало їхати на передову. Про це у коментарі ІА «Волинські новини» розповів прес-секретар оперативного штабу з передання матеріальних цінностей Волинського 3-го запасного батальйону Добровольчого українського корпусу.

З його слів, автомобіль був заправлений дизпаливом та завантажений шинами, які чекають на лінії фронту. ДУКівці кажуть, що скло автомобіля не розбивали, а авто, вочевидь, відімкнули або дубльованим ключем, або професійними відмичками. Також підкреслюють, що автомобіль викрали з принципу. Адже матеріальна цінність автівки – вкрай низька, та й продати її буде дуже складно, враховуючи зовнішній вигляд та чисельні пошкодження.
Ще дві автівки на баланс організації не передали після відставки екс-командира батальйону друга Устима (Віталія Ковальчука). У новому штабі ДУКу кажуть, що після «зміни влади» тут не дорахувалися двох автомобілів – Fiat Scudo та Nissan Patrol.

До слова, представники нового штабу кажуть, що інформацію стосовно розшуку вищезгаданих трьох автівок планують передати у правоохоронні органи, а тому встановлювати їх місцезнаходження доведеться оперативникам.

До речі, друг Устим не виключений зі складу батальйону, а є наразі рядовим бійцем. Звільнили його за невиконання повноважень командира. Так, командир батальйону повинен займатися підготовкою бійців та ротацією на схід, а не «катанням по місту на автомобілях, які повинні вирушити на схід», що дискредитує батальйон.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися