Вже рік солдата з Волині немає ні серед живих, ні серед мертвих
Волинь

Вже рік солдата з Волині немає ні серед живих, ні серед мертвих

31 серпня 2015, 15:28
0
0
Сподобалось?
0

Вже рік разом з мамою Валентиною волонтери Ковельського центру допомоги 51 ОМБР шукають Павла Богайчука, який зник під час виходу з Іловайського котла. Вже позаду 2 безрезультатні експертизи ДНК.

«Мама Валя вже рік чекає сина... Тримається... Готова вже до будь-якого результату... Ми намагаємося знайти... Поки немає ніяких новин. Але це вселяє надію, що Паша живий», – написала у «Фейсбук» волонтер Наталія Соколова.

Павло служив у 51 ОМБР у роті зв'язківців. Останній раз подзвонив матері 28 серпня 2014, сказав – з Донецької області, повідомив, що живий. За словами бійців, Богайчука бачили на дорозі між Іловайськом і Старобешевим 29 серпня під час розстрілу колони, зістрибував з БМП.

Особливі прикмети: на правій руці над кистю наколка – група крові «РВ (+3)». На носі тонкий поперечний шрам. На шиї-срібний хрестик на ланцюжку. Зріст 180, розмір взуття 45, великої статури, коротка стрижка, темне волосся.

«На руках гора різних документів, знімали телесюжети, але все поки безрезультатно. Благаю усіх, хто може допомогти у пошуку! Хто бачив Пашу після 29 серпня! Пишіть в «лічку», дуже чекаємо! Не пишу мамину адресу і телефон, щоб уникнути шантажу. З мамою постійно на зв'язку», – закликає Наталія Соколова.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися