На Волині мережа супермаркетів «Наш край» боїться втратити покупців через однойменну партію колишніх регіоналів
Волинь

На Волині мережа супермаркетів «Наш край» боїться втратити покупців через однойменну партію колишніх регіоналів

6 вересня 2015, 23:24
0
0
Сподобалось?
0

На центральних вулицях Луцька 3 вересня з’явились білборди політичної партії «Наш край» виготовлені в кольорах колишньої «Партії регіонів», що викликало обурення у керівництва однойменної мережі супермаркетів. Перші білборди політичної партії «Наш край» на околицях міста з’явились ще наприкінці серпня 2015 року. Тоді керівництво волинської мережі супермаркетів «Наш край» на власному сайті оприлюднило заяву про те, що мережа «Наш край» немає жодного відношення до Всеукраїнської політичної партії «Наш край». З появою нової політичної реклами від цієї партії на центральних вулицях міста керівництво мережі супермаркетів «Наш край» надіслало офіційний лист-звернення до керівництва однойменної політичної сили з проханням відмовитись від незаконного використання їхнього бренду з метою попередження можливого негативного впливу на імідж бренду «Наш край».

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА спробувала взяти коментар в обох сторін конфлікту.

Керівник PR-відділу мережі супермаркетів «Наш край» Оксана Вашкевич підтвердила поширену на сайті інформацію:

«Так, ми дійсно поширили таку заяву, оскільки наша мережа супермаркетів працює на ринку уже більше десяти років. Тепер політична партія колишніх регіоналів, партія мерів, як вони себе позиціонують, називають себе також «Наш край» і під цим брендом ідуть на вибори. Цим самим політична сила може справляти негативний вплив на наш бренд, оскільки уже велика кількість наших покупців ставлять питання, чи ми долучилися до цієї політичної партії, чи наше керівництво є членами цієї партії. Тому ми заявляємо, що є аполітичними і хочемо, щоб цю інформацію підтвердило керівництво партії».

За даними Міністерства юстиції України у Волинській області регіональний осередок політичної партії «Наш край» на Волині був зареєстрований 17 серпня 2015 року у Рожищенському районі. Керівником обласного осередку є Тарас Сидорук. Він підтвердив інформацію, що є керівником місцевої організації відповідної політичної партії, однак жодною інформацією щодо інциденту він не володів і відмовився коментувати заяву керівництва мережі супермаркетів «Наш край», переадресувавши представника Громадянської мережі ОПОРА до центрального керівництва партії. Зв’язатись із центральним офісом партії не вдалося.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися