Екс-директор ДП «Волиньвугілля» вислухав вирок за незаконно нараховані собі премії
Волинь

Екс-директор ДП «Волиньвугілля» вислухав вирок за незаконно нараховані собі премії

11 вересня 2015, 23:15
0
0
Сподобалось?
0

Іваничівський районний суд виніс вирок екс-керівнику ДП «Волиньвугілля» Анатолію Заболотному. Йому призначили покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном. Також суд постановив стягнули з вугільного «генерала» 691 322 гривні збитків – гроші підприємства Анатолій Заболотній витратив на премії собі і працівникам ДП «Волиньвугілля», пише «Під прицілом».

Андрія Заболотного на посаду керівника підприємства було призначено у 2012 році. Однак працівникам підлеглим він запам'ятався тим, що понад рік перебував на лікарняному. При цьому Анатолій Заболотній ще й встигав щомісяця видавати накази про преміювання працівників і себе у тому числі. 

Про це стало відомо, коли Держфінінспекція, провела перевірку на ДП «Волиньвугілля» та виявила 22 накази про видачу премії працівникам підприємства, і це при тому, що «Волиньвугілля» має багато боргів.

Засуджений вирішив оскаржити грошове стягнення в апеляції. Не згідна з вироком і прокуратура. Там просять для Анатолія Заболотного реальний строк від 7 до 12 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися