Робив штучне дихання — отримав ніж у спину
Волинь

Робив штучне дихання — отримав ніж у спину

19 вересня 2015, 09:46
0
0
Сподобалось?
0
У Луцьку на початку квітня посеред ночі «швидка» приїхала на екстрений виклик у багатоповерхівку на вулиці Соборності. Піднявшись у квартиру, лікарі вжахнулися – посеред кімнати лежав закривавлений чоловік. Вони уже нічим не могли йому допомогти і викликали міліцію. 
 
Того вечора компанія з шести людей звично зібралась у квартирі знайомого розпити пляшку-другу оковитої. Напилися. В однієї жінки виникла суперечка із товаришем по пляшці. Розхвилювавшись, пішла і прилягла у великій кімнаті – їй стало зле. 
Як пізніше розповіла у суді, з нею іноді таке трапляється, що непритомніє і стає важко дихати. Тоді треба, щоб хтось зробив штучне дихання. З того вечора пам’ятає, що слідом у кімнату зайшов Роман та нахилився над нею. Далі – провал. Коли прийшла до тями, то побачила, що він лежав уже на підлозі у коридорі, весь у крові. Хтось став викликати «швидку». 
У той момент жінка разом зі своїм кавалером Олександром вийшли на вулицю. І там той зізнався, що це він таке зробив із Романом.
– Я ж тебе не раз попереджав – не водись із ним! Чого він чіплявся весь час до тебе! – вигукував чоловік. 
З його боку ситуація виглядала так: кохана пішла до кімнати, слідом за нею – Роман. Коли він зайшов, то жінка лежала на дивані, а Роман нахилився так, ніби цілує її. Кров від ревнощів скипіла, побіг на кухню, схопив ножа і встромив його у спину супернику. 
Пізніше експертиза встановила, що поранення було небезпечним для життя. Але після отримання таких ран смерть настає через проміжок часу, який може тривати від 20 до 30 хвилин. Аби ж то вчасно була надана допомога…
В суді Олександр визнав вину частково, скористався своїм правом не свідчити проти себе. Проте зібраних слідством доказів виявилося достатньо, щоб винести вирок. Так, свідки говорили, що він неодноразово погрожував Роману, зокрема і ножем. 
Луцький міськрайонний суд визнав Олександра винним у скоєнні вбивства та засудив його до дев’яти з половиною років позбавлення волі. Крім того, засуджений повинен відшкодувати матері покійного 75 72 гривні матеріальної та 100 000 – моральної шкоди.
Наталка СЛЮСАР,
м. Луцьк
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися