Пансіонат «Шацькі озера» пропонували передати МВС для реабілітації бійців АТО
Волинь

Пансіонат «Шацькі озера» пропонували передати МВС для реабілітації бійців АТО

12 жовтня 2015, 12:19
0
0
Сподобалось?
0

До голови Волинської обласної ради Валентина Вітра звернувся міністр МВС Арсен Аваков з проханням передати для потреб відомства один із лікувально-санаторинх закладів області. У ньому мають проходити реабілітацію бійці Нацгвардії, які пройшли службу в АТО.

З досить несподіваною ініціативою з цього приводу виступив депутат облради Сергій Слабенко. Він запропонував передати МВС пансіонат «Шацькі озера». Слаюенко підготував звернення до голови Волинської обласної ради, аби той про лобіював це питання перед Урядом.

Прокуратура Волинської області через суди домагалася повернення пансіонату «Шацькі озера» у комунальну власність через Фонд держмайна. Однак судове рішення й досі не виконане. Нинішній користувач майном підприємство «Волиньтурист» відмовився повертати пансіонат «Шацькі озера» у комунальну власність, пославшись на те, що на законодавчому рівні не врегульована подібна процедура.

Ініціативу Сергія Слабенка депутати волинської обласної ради не підтримали. Голосування за це питання депутати обласної ради провалили двічі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися