У продажі з’явиться конструктор «Луцький замок»
Волинь

У продажі з’явиться конструктор «Луцький замок»

22 жовтня 2015, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

Незабаром у продажі з’явиться конструктор «Луцький замок». Кілька років В’ячеслав Соколовський разом із сином Яном виношували ідею створення дерев’яних конструкторів для дітей, які б, до того ж, пропагували українську архітектуру. І от нещодавно автори ідеї вирішили перейти до її втілення. Приємно відзначити, що свою серію конструкторів вони вирішили розпочати з Луцького замку Любарта. Причому буде повна та менша версія. Повноцінний набір «Луцький замок» у зібраному вигляді буде має розміри 75 на 75 сантиметрів., висота найвищої вежі становить 33 сантиметри. Конструктор знаходиться у зручній і стильній дерев'яній валізі. У комплекті йдуть 246 кубиків (+ 20 запасних), інформаційний буклет-інструкція та настільний план для побудови. Вага набору - 6 кілограмів. Орієнтовна ціна конструктора 750-850 гривень. Найближчим часом почнеться серійне виробництво. Придбати новий конструктор можна буде через спільноти у соцмережах, а також у дитячих магазинах.

Також можна буде придбати не повну версію замку, а лише його головну В’їзну вежу. Такий конструктор обійдеться покупцю у 220-240 гривень. Він буде запакований у полотняний мішечок з доданою інструкцією.
А далі, як зазначив Ян Соколовський, планується до виробництва конструктор з Хотинським замком (з круглими вежами).

«А вже маючи ці два набори, можна буде відтворити усі замки України. Будувати дуже масштабні фортеці на пів кімнати, на кшталт Камянець-Подільського чи Білгород-Дністровського замків. Буде спеціальна брошура, з планом побудови кожного замку и розповіддю про нього та його історію», – розповів Ян Соколовський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися