Картини дружин і дітей волинських воїнів АТО побували на ярмарку у Відні
Волинь

Картини дружин і дітей волинських воїнів АТО побували на ярмарку у Відні

24 жовтня 2015, 15:49
0
0
Сподобалось?
0

Завідувач відділу організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП Валерія Лесюк взяла участь у Другому доброчинному дитячому ярмарку, який проходив у столиці Австрії. Поїздка відбулася за сприяння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, синодального відділу соціального служіння та благодійності.

Матінка Валерія привезла на виставку картини, які створили дружини військовослужбовців та їхні діти в рамках духовно-психологічної підтримки сім’ям воїнів АТО.

Організатор ярмарку – ініціативна група «Малята Відня» за підтримки посольства України в Австрії та інших організацій. У програмі заходу були майстер-класи, показ українських мультфільмів, вистава лялькового театру, демонстрація модельного одягу тощо.

Біля кожної картини було розміщено інформацію про авторів та фото, тож кожен відвідувач мав змогу глибше ознайомитися з представленими роботами.

Єпархіальний відділ висловлює щиру подяку парафіянину-жертводавцю, який побажав залишитися невідомим, за солодку випічку, виторг з якої пішов у загальну скарбничку на потреби дітей загиблих солдатів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися