У Луцьку комісія в університетському гуртожитку зарахувала до дійсних 50 «лівих» бюлетенів
Волинь

У Луцьку комісія в університетському гуртожитку зарахувала до дійсних 50 «лівих» бюлетенів

26 жовтня 2015, 02:57
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на дільниці № 071075, що знаходиться у приміщенні гуртожитку №4 СНУ імені Лесі Українки, дільнична виборча комісія під час підрахунку голосів з виборів депутатів до Волинської обласної ради помітила, що деякі бюлетені не проштамповані. Комісія вирішила, що «забула» їх попередньо проштампувати, і проставила відбиток власної печатки на близько півсотні бюлетенях. Усі пропечатані бюлетені комісія порахувала як дійсні і запакувала.

Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА зафіксувала це на відео і зробила зауваження членам комісії. Після цього на адресу спостерігача з боку окремих членів комісії прозвучали погрози. Наразі ситуація вирішується.

Відповідно до ч. 10, Ст. 75 Закону України «Про місцеві вибори» при прийнятті бюлетенів дільничною виборчою комісією секретар дільничної виборчої комісії, а у разі його відсутності - визначений рішенням комісії член комісії розпаковує упаковку підприємства-виготовлювача та проставляє у визначених місцях кожного виборчого бюлетеня печатку дільничної виборчої комісії.

Нагадаємо, що вчора на цій же дільниці під час голосування затримали дівчину, яка намагалася винести бюлетені. Коли це помітив один з членів комісії, зловмисниця порвала їх.

Також, на цій же дільниці, голова комісії перешкоджає роботі спостерігачів та журналістів, заборонивши їм фіксувати на фото та відео процес підрахунку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Поліщук
    Поліщук

    Таку голову головою головою у лайно і посипати укропом

    26 жовтня 2015, 07:27
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися