Петро Саганюк
Волинь

Відомі нові мери найбільших волинських міст

27 жовтня 2015, 11:19
0
0
Сподобалось?
0

На місцевих виборах мешканці Ковеля, Нововолинська, Володимира-Волинського і Луцька вирішили довіритись тим людям, які очолювали їхні громади і раніше.

Так мером-рекордсменом можна назвати міського голову Володимира- Волинського Петра Саганюка. За попередніми результатами за діючого очільника міста проголосувало 5710 жителів (42,55%). 3186 (23,74%) голосів віддали володимир-волинці за відомого волонтера Костянтина Зінкевича, 2957 (22,03%) - за Миколу Юнака.

Також уже вп’яте виборці довірили керувати Нововолинськом міському голові Віктору Сапожнікову. За попередніми результатами за нього проголосувало більше 49  відсотків виборців.  На другому місці – Євгеній Недищук (38,6 відсотки).

Більш запекла боротьба відбулася за мерське крісло у Ковелі. Але й тут переміг діючий міський голова Олег Кіндер, випередивши Сергія Кошарука на 147 голосів. Останній визнав свою поразку.

У Луцьку, за результатами паралельного підрахунку найбільшу підтримку отримав нині діючий міський голова Микола Романюк. У нього близько 39 відсотків голосів, за його конкурента Олександра Товстенюка проголосували близько 32 відсотків лучан. Відповідно до нового законодавства 15 листопада  у Луцьку відбудеться другий тур виборів міського голови.

Також зберіг своє місце міського голови очільник Ківерець Володимир Жгутов. Втретє поспіль селищним головою Ратного став Володимир Кулик. Шацьк очолив екс-голова районної ради Сергій Віннічук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися