Луцьк готується до другого туру виборів міського голови
Волинь

Луцьк готується до другого туру виборів міського голови

3 листопада 2015, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

Постановою Луцької міської виборчої комісії від 30 жовтня 2015 року № 67 призначено проведення повторного голосування з виборів Луцького міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі на неділю 15 листопада 2015 року.

При виготовленні списків виборців для проведення повторного голосування будуть враховані зміни у персональних даних виборців, подані у відомостях періодичного поновлення станом на 3 листопада.

Передача іменних запрошень дільничним виборчим комісіям відбудеться 9 листопада, передача списків виборців – 12 листопада.

Якщо зміни в персональних даних виборця відбудуться у період з 4 до 9 листопада, для того, щоб проголосувати, виборцю необхідно звернутись у відділ ведення Держаного реєстру виборців до 9 листопада включно для внесення таких змін.

Звернутись до суду із адміністративним позовом про уточнення списку виборців можна до 12 листопада включно.

Оскільки списки виборців виготовляються на основі даних Державного реєстру виборців, закликаємо вас перевірити своє включення та правильність внесення персональних даних вже зараз. Для цього необхідно особисто звернутись з паспортом у відділ ведення Державного реєстру виборців або скористатися електронним ресурсом «Особистий кабінет виборця» на сайті Центральної виборчої комісії, а також за посиланням через банер «Виборець повинен знати» на сайті Луцької міської ради.

Якщо 25 жовтня Ви виявили неточності щодо себе або інших осіб, або не знайшли себе (інших осіб) у списку виборців, не зволікайте із зверненням до відділу ведення Державного реєстру виборців!

Будемо вдячні за будь-яку інформацію, яка допоможе підвищити якість даних Державного реєстру виборців.

Відділ ведення Державного реєстру виборців знаходиться за адресою: Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19, кабінети 109, 103. Відділ працюватиме у робочі дні – з 8.00 до 17.15, у вихідні – з 9.00 до 18.00 (перерва з 13.00 до 14.00). Довідки за телефонами : 777 917, 777 953.

Нагадаємо, що у другому турі лучани обиратимуть між діючим міським головою Миколою Романюком та представником «Укропу» Олександром Товстенюком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися