Живим коридором зустріли земляки загиблого у Сватовому волинського сапера
Волинь

Живим коридором зустріли земляки загиблого у Сватовому волинського сапера

6 листопада 2015, 20:49
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні зранку на Волинь доставили останки 31-річного Анатолія Артеменка, який загинув внаслідок диверсії на складі боєприпасів у місті Сватово на Луганщині. Після того, як загиблого Героя відспівали у нижньому храмі Свято-Троїцького собору Луцька, труну доправили в Іваничі. Жителі селища зустрічали Анатолія Артеменка живим коридором. Багато молоді вийшло на центральну вулицю з жовто-блакитними стягами. Біля пам’ятника Тарасу Шевченку за воїном відслужили панахиду настоятелі Свято-Покровського храму Іванич Андрій та Василь Мельничуки.

Про це пише «БУГ».

Анатолій Артеменко пішов захищати кордони України добровольцем у липні 2015-го року. У листопаді планував приїхати у відпустку, говорив про це з командуванням. Вдома його чекала громадянська дружина, яка перебуває на останніх строках вагітності. Пара хотіла зареєструвати шлюб відразу після приїзду Анатолія додому, до народження дитини.

Сестра загиблого Таїсія із трьох дітей, які виховувалися в родині Артеменків, залишилася одна. Ще не пройшло і року, як померла найстарша сестра. Батьки Анатолія Артеменка жили у Новій Лішні. Там виріс і Анатолій, до шостого класу навчався в місцевій школі. Потім сім’я переїхала у Нововолинськ. Останні роки загиблий провів у Грибовиці Іваничівського району, куди переїхав до дружини.

Завтра о 13:00 загиблого проводитимуть в останню путь із села Грибовиця до Нової Лішні, де о 14:00 Анатолія Артеменка поховають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися