Збирають підписи за перенесення ринку з-під стін Луцького замку
Волинь

Збирають підписи за перенесення ринку з-під стін Луцького замку

9 листопада 2015, 23:54
2
5
Сподобалось?
5

Лучани збирають електронні підписи про перенесення Центрального ринку. Адже він – клоака у центрі міста, вважає лучанин Павло Іващенко, який створив відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Так, у розділі «Благоустрій міста та будівництво» 30 жовтня розпочався збір підписів лучан за перенесення ринку.

Про це пише «ВолиньPost».

«Пропоную перенести Старий ринок із центру міста. На його місці облаштувати площу для проведення ярмарок та фестивалів», - закликає автор петиції.
Наразі петиція зібрала 108 підписів з 300 необхідних.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Поліщук
    Поліщук

    "облаштувати площу для проведення ярмарок та фестивалів"- добре, тільки з цього вийде те що і завжди, прихватизує черговий "бізнесмен" і буде ще більше більмо. Залишити варто продуктовий ринок, а прибрати промислові товари. З Театрального майдану можна туди спровадити сувенірні лавки.

    10 листопада 2015, 08:19
    Відповісти
  • ХХХ
    ХХХ

    Особисто я вважаю що переносити не потрібно. ПОТРІБНО ОКУЛЬТУРИТИ. А ПАЛИЦЯ НЕХАЙ СВІЙ РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС БУДУЄ НА ЛЬВІВСЬКІЙ. І ПОБАЧИМ ЯК ТУДИ БУДУТЬ ХОДИТИ ЛЮДИ. Навіть в Єрусалимі біля Храму ГРОБА ГОСПОДНЬОГО ринок, де араби продають будь-які вироби. І нічого туристу туди постійно їздять і будуть їздити.Людей знову залишать без роботи і все. А зараз дуже проблемно з роботою.

    11 листопада 2015, 09:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися