Баскетбольна суперліга вперше завітає до Луцька
Волинь

Баскетбольна суперліга вперше завітає до Луцька

11 листопада 2015, 17:10
1
0
Сподобалось?
0

Завтра баскетбольний клуб «Волиньбаскет-WOG» проведе дебютну домашню зустріч у рамках «Суперліги Фаворит Спорт». Після чотирьох виїзних поразок лучани прийматимуть вдома БК «Миколаїв», який рветься на третє місце у турнірній таблиці. Нині у миколаївців можуть похизуватися трьома перемогами при двох поразках. Щоправда, всі три вмграші корабели здобули на рідному паркеті.

Для БК «Волиньбаскет-WOG» найкращою з усіх поки є зустріч в Одесі, де підопічні Дмитра Чайковського намагалися чинити опір БК «БІПА» до  останнього. «Миколаїв» же у великий актив може записати домашню перемогу над «Кривбасом», де гравці Сергія Кірлана програли першу чверть (13:18), проте видали на гора середину (25:11, 18:13) і в результаті святкували перемогу – 74:64. Також запам’ятався камбек із «Запоріжжям» 80:63 (11:24, 16:17, 24:11, 29:11).

Сергій Кірлан, головний тренер БК «Миколаїв»:

– Готуємось до матчу в Луцьку планомірно. Добре, що всі здорові, без травм. Когось одного у складі суперників виділяти не хочеться, бо то є команда – єдине ціле. Відтак важко щось прогнозувати, адже хтось може вистрелити сьогодні, інший завтра. Тому налаштовуємось показати хорошу гру проти всіх гравців волинян.

Дмитро Чайковський, головний тренер БК «Волиньбаскет-WOG»:

– Команда приїхала з тяжкого двоматчевого виїзду Одеса-Южне. У першій грі гравці десь не до кінця втілили в життя напрацювання, тому не вдалося здобути позитивний результат. Однак колектив мобілізований на домашнє протистояння з «Миколаєвом» – знаємо гравців суперника, вивчили їхні сильні сторони. Зрештою, опоненти серйозні навіть тим, що є постійним учасником елітних першостей України і мають у своєму складі досвідчених гравців. Водночас будемо намагатися продемонструвати всі свої сильні якості та порадувати  уболівальників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Вася Вайновіч
    Вася Вайновіч

    Ну нарешті побачимо вдома Луцьк. Тяжко буде проти Миколаєва, але й цікаво. Бєй банду дізєль)

    12 листопада 2015, 09:24
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися