У Луцьку облили кров’ю екс-прокурора Рівненського району Таргонія, якого виховував Сашко «Білий» Музичко
Волинь

У Луцьку облили кров’ю екс-прокурора Рівненського району Таргонія, якого виховував Сашко «Білий» Музичко

13 листопада 2015, 23:36
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області продовжує розслідування кримінального провадження щодо колишнього прокурора Рівненського району Андрія Таргонія, якого звинувачують в отриманні хабаря у розмірі 50 тисяч гривень. Сьогодні підозрюваний вчергове побував на допиті у Луцьку. Під час виходу з приміщення Луцької районної прокуратури на Таргонія напала група молодих людей. За підозрюваним приїхали правоохоронці, які намагалися убезпечити його від молодиків. Отож спроби надавати стусанів провалилися, натомість один з хлопців полив Таргонія з пляшки речовиною схожою на кров.

«Зустріли мудака-таргонія біля прокуратури. Боявся виходити, поки за ним міліція на поліцейській машині не приїхала для безпечної евакуації», - написав про подію у «Фейсбук» депутат Луцької міської Павло Данильчук і додав відео.

Як зазначили у прес-службі поліції Волині, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції . Під час огляду правоохоронці вилучили пляшку із залишками невідомої речовини. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Проводяться заходи по встановленню особи, яка причетна до скоєння правопорушення.

Андрій Таргоній отримав «славу» після того, як йому надавав потиличників куратор «Правого сектору» у західних регіонах Олександр Музичко. Сашбо Білий звинуватив прокурора Рівненського району у свідомому затягуванні розслідування кримінальної справи і погрожував посадовцю розправою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися