Між собою ледь не побилися члени громадської ради при Волинській ОДА
Волинь

Між собою ледь не побилися члени громадської ради при Волинській ОДА

20 листопада 2015, 21:21
1
1
Сподобалось?
1

Член громадської ради при Волинській облдержадміністрації Андрій Горошко напав на свого колегу Сергія Рупчева. Сталося це під час засідання комісії з питань боротьби з корупцією 20 листопада, повідомляє «Громадське.Волинь».

На засіданні комісія нарешті заслухала звіт про «напрацювання» робочої групи, що досліджувала стан фінансово-господарської діяльності санаторію «Лісова пісня». Як відомо, голова робочої групи Богдан Рущинський і голова даної комісії Андрій Горошко працевлаштувались у закладі, який перевіряли.

Уже кілька разів громадська рада збиралася для того, щоб знайти спосіб позбутися людей, які своїми діями знівелювали ідею цього дієвого дорадчого органу і кинули тінь на своїх колег.

На засіданні зачитали лист від «Самооборони Волині», у якому громадська організація повідомляє про відкликання Богдана Рущинського з ради, адже 25 вересня його виключили із самооборони через вищезгадані причини.

Що ж до Андрія Горошка, то як тільки мова зайшла про виключення його зі складу Громадської ради і з посади очільника «антикорупційної» комісії, то він накинувся з кулаками на  свого колегу по громраді Сергія Рупчева.

https://www.youtube.com/watch?v=cFNSkIdt0oU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • микола
    микола

    шкода що не "тріснув" добряче цього пристарілого комуняки Рупчева. Він не одному насолив, ще працюючи в лісовій галузі звідки погнали. а хлопців шкода. Вони багато зробили для учасників АТО. Просто голава ради Очолював "Руский блок" Царева на Волині і захищати хлопців , які працюють ради учасників АТО йому в "падлу"

    20 листопада 2015, 22:42
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися