«Шахтар» познущався над «Волинню»
Волинь

«Шахтар» познущався над «Волинню»

22 листопада 2015, 20:33
0
0
Сподобалось?
0

Топ-клуби завжди хороші подразники для інших суперників. Без сумніву, гравці «Волині» хотіли показати у матчі з «Шахтарем» свій найкращий футбол. Але «гірники» просто знищили лучан, не давши жодної надії на позитивний результат.  

«Шахтар» – «Волинь» – 4:0

Голи: 1:0 – Марлос (19), 2:0 – Ісмаїлі (33), 3:0 – Марлос (38), 4:0 – Гладкий (66)

«Шахтар»: 30. Пятов, 33. Срна – к, 5. Кучер, 44. Ракіцький, 31. Ісмаїлі, 8. Фред, 9. Дентіньо, 10. Бернард (74. Коваленко, 63), 28. Тайсон, 11. Марлос (58. Коробенко, 82), 21. Гладкий (22. Едуардо).

«Волинь»: 1. Шуст, 15. Жуніч, 90. Богданов, 18. Логінов, 14. Польовий, 11. Шарпар, 8. Політило – к (45. Шаповал, 89), 4. Кравченко (9. Мемешев, 41), 10. Матей, 19. Кобахідзе, 89. Козьбан (7. Герасимюк, 76).

«Шахтар» приймав «Волинь» у Запоріжжі. Команда Мірчі Луческу почувалася тут надзвичайно комфортно. Від стартових хвилин «гірники» забезпечили досить щільний тиск на ворота Шуста. Не скажеш, що наглухо засіли біля власних воріт, але в атаці у підопічних Віталія Кварцяного взагалі нічого не виходило. Донеччани ж свої моменти створювали. Тільки певний час «Волині» щастило. Бернард бездарно використав вихід на побачення з Шустом, не менш «ефективно» зіграв і Дентіньо, опинившись перед воротами. Результат господарям матчу принесла масована атака у середині тайму. Здавалося лучанам вдалося відбити наступ. Шарпар ніби вдало зіграв у підкаті, але насправді віддав дуже гострий пас на фланг на Срну. Капітан «гірників» отримав забагато вільного простору і ніби у більярді рикошетом від ніг Марлоса, який сам стовбичив по центру воріт, відправив м’яч у сітку. Другий гол «Шахтаря» на совісті Шарпара. Намагаючись вибити м’яч зі штрафного майданчика, він подарував його Ісмаілі, а той без роздумів потужно пробив у дальній кут. Гол вийшов просто шикарний. Добив лучан у першому таймі Марлос. Отримавши пас з флангу бразилець розібрався із захисником і перекинув Шуста.

У другому таймі гра дещо змінилася. «Волинь» навіть пробувала переломити гру. Донеччани навіть деякий час грали на контратаках. Одна з них стала гольовою. «Гірники» у кілька передач доставили м’яч від свого штрафного майданчика до воріт Шуста, і Гладкий у боротьбі із захисником переграв голкіпера лучан.

До завершення матчу «Шахтар» мав ще кілька нагод забити. Найкращий шанс був у Дентіньо, але він не влучив у ворота.

Розуміючи, що змінити уже нічого не можна, наприкінці зустрічі Віталій Кварцяний дав можливість дебютувати в основній команді юному Владиславу Шаповалу. Мірча Луческу також випустив на поле кілька молодих футболістів.

https://www.youtube.com/watch?v=jlCmK27tMpg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися