«ФІОЛЕТ» везе до Луцька пісні любові
Волинь

«ФІОЛЕТ» везе до Луцька пісні любові

24 листопада 2015, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

«ФІОЛЕТ» виступить у Луцьку з презентацією нового альбому «Пісні Любові на Полі Бою». Концерт відбудеться 3 грудня у нічному клубі «OPERA DANCE CLUB» (просп. Волі, 42).

На шанувальників чекає абсолютно нова програма та все краще за шість років існування гурту. Поспішайте – перші 100 квитків можна придбати за спеціальною ціною 80 гривень. Під час попереднього продажу білет коштуватиме 100 гривень, у день концерту – 120. Початок о 19:00.
Як відомо, український гурт «ФІОЛЕТ» на початку жовтня презентував свою нову студійну платівку під символічною назвою «Пісні любові на полі бою». Робота над матеріалом стартувала всередині 2014 року і фінішувала у вересні 2015-го.
У листопаді команда вирушила у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому «ФІОЛЕТ», окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень. 
«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лавсторі». У «Піснях любові…» слухач мандруватиме українськими містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. «Пісні любові…» – це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення», – розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Детальна інформація – на офіційних сторінках гурту в соцмережах «Вконтакті» (http://vk.com/fiolet_band) та «Facebook» (https://www.facebook.com/fioletband).

https://www.youtube.com/watch?v=e0RcEmuptqs


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися