На Волині газовики безкоштовно перевірили газові прилади у 100 тисячах осель
Волинь

На Волині газовики безкоштовно перевірили газові прилади у 100 тисячах осель

2 грудня 2015, 12:05
0
0
Сподобалось?
0

Фахівці ПАТ «Волиньгаз» у рамках місячника безпечного і заощадливого використання газу у побуті провели низку заходів.

Згідно статистики, основними причинами аварійних ситуацій та нещасних випадків є порушення  користувачами правил безпеки поводження з газом у побуті, самовільне втручання в систему та незадовільний стан димових і вентиляційних каналів.

Лише за 10 місяців цього року аварійна служба ПАТ «Волиньгаз» здійснила 7,5 тисяч аварійних виїздів. Але найгарячіший для газовиків час ще попереду, адже особливо гостро проблема безпеки постає в осінньо-зимовий період, коли люди починають обігрівати свої помешкання за допомогою газового обладнання.

Тому з початком опалювального сезону фахівці «Волиньгазу» провели Місячник безпечного та заощадливого використання газу у побуті. При цьому були організовані інструктажі, лекції та пізнавальні дитячі конкурси. До того ж  цьогоріч  вперше  було оголошено акцію по безкоштовному узаконенню самовільно встановленого газового обладнання, яке часто стає причинами аварій та нещасних випадків.

Також окрім профілактичної та розяснювальної роботи аби гарантувати волинянам безпечну зиму упродовж року працівники «Волиньгазу» провели безкоштовне планово-технічне обслуговування газового обладнання у понад 100 тисячах осель.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися