Три волинські села отримали на ремонт доріг мільйони з Євросоюзу
Волинь

Три волинські села отримали на ремонт доріг мільйони з Євросоюзу

7 грудня 2015, 16:37
0
0
Сподобалось?
0

У Забродівській сільській раді Ратнівського району Волині, на території якої три села: Заброди, Лучичі та Якушів, нещодавно завершили будівництво частини комунальних вуличних доріг. Більше п’яти кілометрів доріг тепер з твердим покриттям. А проведена така велика робота завдяки участі і перемозі сільської ради у міжнародному проекті «Поліпшення доступу до туристичного регіону «Долина Зелява» і партнерських прикордонних регіонів Польщі, Білорусі, України, основна мета якого – поліпшення транспортної системи туристичного об’єкта «Долина Зелява» у прикордонних районах Білорусі та України.

Загальна вартість проекту програми становить 2 мільйони 636 тисяч євро, з яких 90 відсотків – кошти Євросоюзу. Для Забродівської сільської ради виділили у межах 500 тисяч євро, до одинадцяти відсотків вартості проекту – місцеві кошти: сільського, районного  та обласного бюджетів, за що громада дякує депутатам усіх рівнів.

Але на цьому сільська рада не збирається зупинятися – громада має бажання заасфальтувати всі комунальні дороги у всіх трьох селах, а тому вже готують напрацювання для участі з проектом у наступній програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 роки», яка нещодавно стартувала.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися