Лучанам слід очікувати чергового підняття вартості проїзду в тролейбусах
Волинь

Лучанам слід очікувати чергового підняття вартості проїзду в тролейбусах

11 грудня 2015, 17:16
0
0
Сподобалось?
0

Після того, як у вівторок працівники Луцького підприємства електротранспорту влаштували акцію протесту під міською радою, яка супроводжувалася перекриттям вулиці Богдана Хмельницького, вчора представники міської ради та депутатського корпусу завітали у ДЕПО, аби наочно ознайомитися з проблемами транспортників.

Головна вимога працівників підприємства – виплата заробітної плати, яку вони постійно отримують з перебоями і затримками у кілька місяців. Вона, на думку адміністрації ЛПЕ, в основному спричинена несвоєчасним виконанням державою своїх зобов'язань щодо виплати компенсації за перевезення пільгових категорій громадян. На даний час держава боргує підприємству 2 мільйони 800 тисяч гривень.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко повідомив, що міська влада розглядає й ще один спосіб оздоровлення стану справ на підприємстві. Для цього планується підняти вартість проїзду у тролейбусах з 1 гривні 75 до 2 гривень рівно. Це, за словами Григоренка, щомісячно додатково приноситиме ЛПЕ 120 тисяч гривень. Окрім того у цьому чиновник вбачає і турботу про кондукторів. Мовляв нині їм не зручно видавати решту копійками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися