Траса на Ягодин уже вільна — волинським шахтарям дадуть 100 мільйонів
Волинь

Траса на Ягодин уже вільна — волинським шахтарям дадуть 100 мільйонів

11 грудня 2015, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні об 11:25 кількасот працівників вугільних підприємств Нововолинська перекрили автодорогу державного значення Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Старовойтово Любомльського району. Шахтарі добивалися виплати заробітних плат і коштів на підтримку вугільної галузі на Волині. Вони блокували дорожній рух, безперервно рухаючись по пішохідному переходу.

У той же час голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик працював у Києві, де вирішував, у тому числі, і проблему гірників. Володимир Петрович зустрівся з міністром енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиним. Досягнуто домовленості, що вже наступного тижня волиняни отримають 11 мільйонів для 1-ї шахти, ще 20 – для «Волиньвугілля» та шахт, що є в управлінні. А 80 мільйонів надійде на шахту №10, яка будується.

Водночас на зустрічі наголошувалося, що на волинських шахтах затягують з реорганізацією. В управлінських та інших наземних структурах людей працює більше, ніж тих, хто спускається у забій. Про це уже завтр Андрій Дечишин говоритиме з керівниками нововолинських шахт №1 та №10.

Блокування траси на Ягодин закінчилося приблизно о15 годині. Страйкарі мирно розійшлися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися