Луцьк відправив подарунки місту-побратиму з Донеччини до новорічно-різдвяних свят
Волинь

Луцьк відправив подарунки місту-побратиму з Донеччини до новорічно-різдвяних свят

17 грудня 2015, 10:19
0
0
Сподобалось?
0

Напередодні Дня Святого Миколая з Луцька у Волноваху вирушить вантажівка з подарунками. На Донеччину доставлять медичні матеріали, ходулі, інвалідні візки, перев'язочні матеріали, хірургічні інструменти, кушетки, матраци на ліжка. Допомогли у підготовці вантажу Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» та Луцька міська організація ветеранів України, школи міста №11, 17, 21, 26 і вечірня школа. Автомобіль для перевезення вантажу забезпечив торговий дім «Аванта».

Домовленість про надання гуманітарної допомоги місту-партнеру з Донеччини була досягнута під час останнього візиту у Волноваху Луцького міського голови Миколи Романюка.

Супроводжує вантаж заступник директора Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Вадим Міщук. Він відвідає бійців 14-ї та 72-ї окремих механізованих бригад та передасть їм теплий одяг, рукавиці, шапки, натільну білизну, медикаменти, продуктові набори, мед та індивідуальні подарунки, які виготовили для них учні загальноосвітніх шкіл міста Луцька. Відбудеться й зустріч з переселенцями. У це місто переїхало близько двох тисяч громадян з тимчасово окупованих територій. Ліна Галан наголосила, що їм буде передано продуктові набори і новорічні подарунки для дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися