«Волиньбаскет-WOG» бився, але двічі поступився вдома
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» бився, але двічі поступився вдома

21 грудня 2015, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

Новачок суперліги чемпіонату України з баскетболу «Волиньбаскет-WOG» продовжує набивати гулі і водночас набиратися необхідного досвіду. Лучани провели два чергові поєдинки національної першості у домашніх стінах – проти клубів «БІПА-Одеса» та «Хімік». На жаль, смаку перемоги нашим баскетболістам відчути не вдалося, проте і хлопчиками для биття для потужних суперників вони не стали.

У матчі з одеситами лучани були дуже близькі до перемоги, але на усю дистанцію просто не вистачило бензину. «Волиньбаскет-WOG» невдало розпочав поєдинок, поступившись у першій чверті з рахунком 13:19. У другій та третій 10-хвилинках сильнішими уже були лучани – 17:16 і 21:16. Тож на заключну чверть команди виходили за рахунку 51:51. Та от сил далі тиснути на суперника уже не було. У підсумку програна чверть і поєдинок загалом – 68:74.

Уже через два дні на «Волиньбаскет-WOG» очікував ще серйознійший суперник. До Луцька завітав чемпіон – южненський «Хімік». «Лицарі» провалили старт поєдинку, й імениті гості практично вирішили долю поєдинку вже до великої перерви. Южненці після першої половини гри вели з рахунком 43:22. Але гравці «Хіміка» самі зарано повірили у легку перемогу і заспокоїлися. Третя чверть стала для чемпіонів холодним душем – «Волиньбаскет-WOG» виграв її з рахунком 23:9. Але більшого «хіміки» «лицарям» зробити не дозволили. У підсумку южненці повезли з Луцька доволі комфортну перемогу 73:56.

«Волиньбаскет-WOG» продовжує утримувати останню сходинку у турнірній таблиці. 24 листопада лучани прийматимуть «Запоріжжя». Одну зі своїх двох перемог у чемпіонаті «лицарі» здобули на виїзді саме на д цим клубом. Тож гріх не повторити успіх на власному майданчику.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися