На Волині зібрали кошти на друк молитовника українською мовою шрифтом брайля
Волинь

На Волині зібрали кошти на друк молитовника українською мовою шрифтом брайля

23 грудня 2015, 10:09
0
0
Сподобалось?
0

Синодальний відділ соціального служіння та благодійності УПЦ КП, відділ організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП, Волинський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» закінчили спільний соціальний проект для незрячих «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля».

Вчора на благодійний рахунок надійшло 17 тисяч гривень від засновника та президента Європейського альянсу пауерліфтингу Вадима Коцаги. Загалом за весь період було зібрано 60959 гривень.

Про це повідомив Віталій Ткачук з ГО «Генерація успішної дії».
«Це справжній Божий Різдвяний подарунок для незрячих, адже у цикл Різдвяних свят ми сподіваємось надрукувати 300 примірників молитовника шрифтом брайля», – зазначив він.
До збору коштів долучилися жертводавці Тетяна Єремєєва, Олександр Пиза, Сергій Мартиняк, Роман Коляда, Ганна Серпутько (викладач університету імені Драгоманова), Сергій Ширай (нині перебуває в АТО) і багато інших, є і ті, які долучились анонімно. Пожертви надходили з Києва, Львова, Луцька, Горохова, Локач, Кам’янки-Бузької.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися