У Луцьку — благодійна виставка-ярмарок новорічно-різдвяної атрибутики
Волинь

У Луцьку — благодійна виставка-ярмарок новорічно-різдвяної атрибутики

23 грудня 2015, 11:08
0
5
Сподобалось?
5

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (проспект Волі, 2) відкрилася благодійна виставка-ярмарок новорічно-різдвяної атрибутики «Зимова казка». Тут представлені справді унікальні роботи викладачів та студентів кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв СНУ імені Лесі Українки. Це і ялинкові прикраси виконані за допомогою різних технік, і просто неперевершені роботи із сіна, картини на склі, ляльки-мотанки, сувеніри та багато іншого.

Як розповідає викладач СНУ Галина Вахрамєєва, більшість робіт можна придбати. Кошти ж підуть на лікування півторарічного лучанина Юрчика – сина одного з викладачів кафедри образотворчого мистецтва. Дитина уже перенесла складну операцію на серці. Попереду – ще дві. Коштів у родини бракує. Дитину виховують разом мама та бабуся.

Отож кожен, завітавши на вситавку-ярмарок і придбавши щось собі, зможе зробити свій внесок у порятунок маленького Юрчика.

Також кошти на лікування дитини можна перераховувати на рахунок бабусі у ПриватБанку: 5168 7572 1189 3385 (Шеломанова Любов Олександрівна).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися