Волинь

Начальника поїзда «Київ-Ковель» позбавили премії через «Золотые купола»

30 грудня 2015, 12:19
0
0
Сподобалось?
0

Через скаргу на пісню Михайла Круга, яка лунала з динаміків ковельського пасажирського поїзда, начальника потягу залишили без премії. Про це повідомляє Високий замок online.

Скаргу на пісню «Золотые купола» написав український композитор і директор радіо «Промінь» Роман Коляда. Знаному шанувальнику класичної та джазової музики не сподобався «хіт» російського кримінального шансону Михайла Круга, коли він повертався до Києва після концерту в Луцьку потягом.

Коляда написав скаргу на дії провідників потягу на сайті «Укрзалізниці». У ній він запитав залізничників, "яким чином стає можливим у час, коли «русскій мір» топче українську землю чоботами своїх найманців, що людям у поїзді, у тому числі військовим, пропонують (а фактично нав'язують) слухати один з найнизькопробніших зразків «культури» того самого «міра»?

У звернені він запитав керівництво залізниці, чи сплачене роялті і у якому розмірі, згідно чинного законодавства, виконавцю пісні «Золотые купола»? (у даному випадку – власникам авторських прав на твори Михайла Круга).

Днями музикант отримав офіційну відповідь керівництва структури, де йому повідомили, що начальника потягу за увімкнення цього музичного твору, який не входить у записані централізовано у студії звукозапису «УЗ» збірники, позбавили премії за грудень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися