У Луцьку з’явилися сумнівні волонтери ДУК ПС
Волинь

У Луцьку з’явилися сумнівні волонтери ДУК ПС

6 січня 2016, 21:36
2
0
Сподобалось?
0

У центрі Луцька з’явився хлопець зі скриньками для збору коштів з символікою ДУК «Правий сектор». Правдивість його намірів викликала сумнів через зовнішній вигляд та поведінку. Зрештою діяльністю хлопця зацікавилися місцеві волонтери, які ведуть боротьбу з шахраями, котрі намагаються заробляти на війні.

Зокрема вивчити ситуацію спробував луцький волонтер Сергій Абрам, залучивши патрульну поліцію.

«Скриньки не опечатані відповідним чином. Волонтери не знають реальних сум, які вони збирають. Їм перед початком роботи дають скриньки, а після роботи їх здають. Звітів за місяць так і немає! Повідомлення в міську раду про проведення благодійної акції вони занесли, але сказали що копію носити з собою не треба(хоча в дійсності потрібна). Тепер відносно їх волонтера. Документи є всього два з яких виписка з держреєстру, засмальцьована настільки сильно, що деяких букв не видно і довідка (не доручення, а довідка) з простроченою датою», - розповів Сергій Абрам у групі «Увага, Луцьк! Псевдоволонтери, шахраї» у соцмережі.

Найдивніше те, що волонтери так і не змогли чітко вказати, на що збираються кошти. Спершу запевняли, що на 3 батальйон ДУКу, який нібито стоїть в Пісках,(як пояснив в телефонній розмові боєць ДУКу, 3 батальйон є резервним тому він не може знаходитись зараз на передовій). Тоді з’явилася версія, що кошти збираються на поранених, а згодом ще одна – гроші збирають індивідуально бійцям.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Сміхота
    Сміхота

    Представляти інтИреси організації. Оце розумники, випадково не козак Гаврилюк друкував документ, бо дуже схоже судячи по орфографії

    7 січня 2016, 12:30
    Відповісти
  • "волонтерство" -це годувальня ще та,особливо там,де збирають гроші,Тому їх і стоїть на кожному розі...

    8 січня 2016, 20:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися