Розпродаж автівок збанкрутілого «Західінкомбанку» відмінили через хакерські атаки
Волинь

Розпродаж автівок збанкрутілого «Західінкомбанку» відмінили через хакерські атаки

10 січня 2016, 20:59
0
0
Сподобалось?
0

Фонд гарантування вкладів продовжує реалізацію майна ПАТ «Західінкомбанк», який знаходиться на стадії ліквідації. В останній день минулого року мали відбутися електронні торги (аукціон) з продажу автомобілів збанкрутілої фінустанови через акредитовану торгуючу організацію ТБ «Полонекс». Однак електронна біржа піддалася хакерським атакам.

За повідомленням ТБ «Полонекс», на інформаційний ресурс була організавана ддос-атака, яка призвела до збою в роботі системи електронних торгів.

«Ресурс передбачає протидію Ддос атакам, але рівень атаки перевершував встановлений рівень захисту. Після виникнення проблеми, були прийняті негайні заходи щодо протидії даній ситуації та відновлення працездатності системи електронних торгів. З боку ТБ «Полонекс» будуть прийняті додаткові заходи по збільшенню захищеності ресурсу.  Збирається доказова база для передачі вказаної ситуації до Правоохоронних органів з метою встановлення осіб причасних до цього», - йдеться у повідомленні ТБ «Полонекс».

Зрештою було прийнято рішення про відміну торгів стосовно реалізації активів ПАТ «Західінкомбанк». Гарантійні та реєстраційні внески будуть повернені усім учасникам аукціону. На даний момент проводяться консультації щодо наступних дій.

Також наприкінці минулого року Фонд гарантування вкладів більш успішно провів торги майном «Західнікомбанку». Зокрема на аукціони виставлялися частина приміщення магазину у Ковелі та майновий комплекс і земельні ділянки під виробничою базою на вулиці Вахтангова у Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися