На Волині директор фірми-імпортера автомобілів доплатив у бюджет понад 800 тисяч гривень
Волинь

На Волині директор фірми-імпортера автомобілів доплатив у бюджет понад 800 тисяч гривень

11 січня 2016, 15:03
0
0
Сподобалось?
0

Кримінальне провадження щодо ухилення від сплати податків імпортером транспортних засобів скеровано прокурором до Луцького міськрайонного суду Волинської області з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності керівника фірми, – інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Підставою для такого клопотання стало повне відшкодування завданих державі збитків в сумі 859 тисяч гривень. Як проінформували в оперативному управлінні ГУ ДФС Волині, за матеріалами оперативників слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області, в ході слідства аргументовано довело факт ухилення від сплати податків директором ТзОВ.  

Матеріали кримінального провадження свідчать про те, що підприємство-імпортер в своїй діяльності використовувало схему мінімізації платежів до бюджету при імпорті автомобілів. Зокрема, підроблюючи товарно-супровідні документи на транспортні засоби, шляхом зміни фактичного року випуску авто, службові особи підприємства ухилялися від сплати  митних платежів у частині акцизного збору.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися