Найкраща гра сезону «Волиньбаскет-WOG» все ж закінчилася поразкою
Волинь

Найкраща гра сезону «Волиньбаскет-WOG» все ж закінчилася поразкою

20 січня 2016, 10:52
0
0
Сподобалось?
0

У черговому турі регулярного чемпіонату України з баскетболу «Волиньбаскет-WOG» приймав на своєму паркеті БК «Черкаські мавпи». Лучани нарешті показали гру, яка достойна суперліги.

Хоча нікому з суперників не вдавалося піти у відрив, старт поєдинку все-таки слід занести в актив лучанам. Підопічні Дмитра Чайковського час від часу виходили вперед на 1-4 очка. Зрештою за рахунку 21:17 на користь «Волиньбаскет-WOG» головний наставник черкащан Максим Міхельсьн взяв тайм-аут, щоб серйозно поспілкуватися зі своїми підопічними. Але підсумок першої чверті змінити все-таки не вдалося. Лучани виграли стартову 10-хвилинку 26:22. Не менш видовищно проходила і друга чверть. Гості то наближалися у рахунку до лучан та знову віддалялися. Зрештою «Мавпи» таки досягли свого, і на велику перерву команди пішли за рахунку 47:47.

Переломним у матчі міг стати третій 10-хвилинний відрізок. Черкащани зробили добрячий ривок, відірвавшись від лучан аж на 9 очок. Проте господарі майданчика на морально-вольових вирівняли становище. І звели третю чверть до нічиєї.

Хоча перед останньою чвертю рахунок лишався рівним, але сил на кінцівку більше зберегли таки гравці «Черкаських мавп». Тож останню чверть, а з нею і весь матч виграли гості.

Підсумковий результат гри – 88:96 (26:22, 21:25, 21:21, 22:28). Попри поразку порадувала результативність луцького клубу. Адже наразі за цим показником «Волиньбаскет-WOG» найгірший за цим показником у лізі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися