«Волиньбаскет-WOG» і «Черкаські мавпи» — двосерійний трилер
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» і «Черкаські мавпи» — двосерійний трилер

22 січня 2016, 12:42
0
0
Сподобалось?
0

«Волиньбаскет-WOG» і «Черкаські мавпи» зустрілися у регулярному чемпіонаті вдруге за кілька днів. Буквально нещодавно лучани поступилися вдома гостям з рахунком 88:96, втративши шанси на перемогу лише в останній чверті. Але вже тоді порадувала результативна і самовіддана гра підопічних Дмитра Чайковського.

Друга зустріч була ще більш насичена за емоціями, але дещо інша за сценарієм, хоча лучани знову порадували результативністю і волею до перемоги. Але вкотре «Волиньбаскет-WOG» відчув гостру нестачу якісного центрового.

Якщо минулого разу черкащани дозволили «лицарям» захопити перевагу на початку зустрічі, то цього разу «мавпи» зробили для себе висновки і самі пішли у відрив у першій 10-хвилинці. У другій чверті далі домінували гості і перша половина зустрічі закінчилася з рахунком 49:35 на користь «мавп».

На старті третьої чверті і взагалі запахло розгромом. Відрив у рахунку перевалив за 20 очок. Тоді лиш «лицарі» прокинулися і почали поступового наздоганяти суперника. Зрештою третя чверть таки була за лучанами і на вирішальну 10-хвилинку команди виходили уже всього лиш за 9-очкового відриву гостей.

А за 32 секуди до фінальної сирени при 82:88 на користь «Мавп» було призначено сумнівних три штрафних кидки, інтрига вмерла й камбеку не вийшло…

Фол було дано Віктору Герасимчуку, і дивує те, що у цій же грі  в ідентичній ситуації (кидка з-за дуги), коли порушили на ньому – арбітр помахав вказівним пальчиком «но-но-но». І це при тому, що ляскіт фолу не те що весь Луцьк,а навіть батьківщина дружини Віктора Ковельщина почула!

Зрештою лучани знову програли – 84:93 (16:25, 19:24, 22:19, 27:25).

Найрезультативнішим у «лицарів» був Микола Полюляк (24 очка + 7 підбирань), він поступився тільки одним підбиранням «великому «мавп» Завадському.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися