На Волині відбулася масова бійка між мешканцями двох населених пунктів
Волинь

На Волині відбулася масова бійка між мешканцями двох населених пунктів

25 січня 2016, 10:05
0
-1
Сподобалось?
-1

У селі Гута, що на Ратнівщині, з 19 на 20 січня щось не поділили місцеві хлопці із заїжджими із сусіднього селища Заболоття. Між ними виникла бійка. Та, видно, програвали «гості», бо невдовзі на поміч приїхав бус  молодих заболоттівчан. Розбороняли їх, хто як міг.  Окремі отримали добряче, а ось 22-річного Михайла К. побили до напівсмерті. Його зранку доставили у реанімаційне відділення центральної районної лікарні з важкими травмами та ще й без свідомості. У хлопця закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, він у важкому стані ще й до сьогодні.

За інформацією Віталія Головчика – начальника кримінальної поліції району, вдалося встановити, що постраждалого побив штахетиною заболоттівчанин Сергій К. (раніше судимий за побиття дівчини).

Сергій затриманий і знаходиться у райвідділі поліції в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру скоєння злочину за ч. 1 ст. 121  Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яка передбачає покарання позбавлення волі від 5 до 8 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися