«Волиньбаскет-WOG» знову зупинився за крок від перемоги
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» знову зупинився за крок від перемоги

25 січня 2016, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Зовсім трішечки не вистачає луцьким баскетболістам аби внести перелом у свою турнірну долю у чемпіонату України. Вчора «Волиньбаскет-WOG» приймав на МБК «Миколаїв». Цікаво, що одну з двох своїх перемог у чемпіонаті «лицарі» здобули саме у Миколаєві, то чому б було не повторити цей успіх.

На жаль не дуже вдалим для господарів майданчика стала перша чверть. При рівній грі на старті гості примудрилися солідно вдірватися у рахунку (аж на 12 очок) до кінця 10-хвилинки завдяки просто феноменальній точності три очкових кидків. Друга чверть була за баскетбольними мірками «суха». Лучани накидали всього 12 очок, а гості – 5! Але таким чином інтрига у матч повернулася.

Після команди зарухалися активніше. Лицарі поступово доставали корабелів. Влучні постріли з-за дуги на останній хвилині третьої чверті таки вивели «Волиньбаскет-WOG» вперед – 54:53.

У заключній 10-хвилинці, яка стала найрезультативнішою, відбувалася справжня битва. Лучани продовжували і далі непогано атакувати триочковими, досягнувши 5-очокового відриву у рахунку. Але багато в чому на результат вплинула втрата чорношкірого легіонера «Волиньбаскет-WOG» Хакіма Джексона. Отримавши травму він навіть не зміг залишити паркет без сторонньої допомоги. Зрештою у нервовій грі «Миколаїв» вигриз перемогу 80:78.

Цікаво, що майже всі очки лучан у цьому матчі були набрані зусиллями всього трьох гравців: Полюляк (28 + 6 підбирань), Тимощук (28 + 6 підбирань), Федчук (20 + 8 передач).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися