БК «Волиньбаскет-WOG» сенсаційно переміг в Одесі «БІПУ»
Волинь

БК «Волиньбаскет-WOG» сенсаційно переміг в Одесі «БІПУ»

29 січня 2016, 09:03
0
0
Сподобалось?
0

Луцькі «лицарі» нарешті здобули заслужену перемогу у чемпіонаті України. Останні, хай навіть і програні матчі «Черкаським мавпам» та МБК «Миколаїв» продемонстрували, що потенціал БК «Волиньбаскет-WOG» нарешті почав зростати. Особливо радувала результативність атаки – те, чого раніше якраз і бракувало. В Одесі підопічні Дмитра Чайковського продовжили серію позитивних матчів, тільки цього разу ще й позитивним підсумком.

Кувати перемогу лучани почали у першій же чверті. Перелом у гру одесити внесли у середині другої 10-хвилинки, і навіть вирвалися вперед на один пункт, але темпу не втримали. Тож на велику перерву команди пішли за переваги БК «Волиньбаскет-WOG» 37:31.

По перерві «лицарі» і надалі неспішно, але впевнено гнули свою лінію. Усі намагання господарів майданчика дістати лучан, виявилися марними. На кінець третьої чверті перевага гостей сягнула 12 пунктів, а на старті останньої 10-хвилинки – 17! Наставник одеситів Вадим Пудзирей взяв тайм-аут для серйозної накачки, і «БІПА» пішла вперед. Розрив у рахунку поступово скорочувався. За 45 секунд до сирени він складав уже всього шість очок. Але нервів на кінцівку у господарів майданчика просто не вистачило. Банальні помилки не дозволили їм закинути свої м’ячі, натомість лучани набрали ще 5 очок і дещо несподівано але заслужено тріумфували в Одесі – 70:59 (17:12, 20:19, 16:10, 17:18).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися