Волинська єпархія пожертвувала 20 тисяч гривень на електрокардіограф для військового госпіталю
Волинь

Волинська єпархія пожертвувала 20 тисяч гривень на електрокардіограф для військового госпіталю

19 лютого 2016, 22:30
0
1
Сподобалось?
1

Військовий госпіталь став одним із перших місць на Волині, котре з пастирським візитом відвідав владика Нафанаїл після призначення його вікарним єпископом у Волинську єпархію.

Тут лікують зранені тіла українських воїнів, які відстоювали українські кордони і незалежність нашої держави. А у церквиці при госпіталі, котра освячена у честь ікони «Всіх скорботних радість», зцілюють душі солдатів, тут звершують молитви за здоров я воїнів, які пройшли фронти, та за те, аби Господь дарував терпіння і знання їхнім лікарям.

Співпраця військового госпіталю з Волинською єпархією Української православної церкви триває з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, керуючого Волинською єпархією, вже не перший рік.

З часу початку неоголошеної війни на сході нашої держави єпархія загалом і окремі священики та парафії жертвували закладу і медикаменти, і продукти, тішили пацієнтів та персонал духовними концертами, які піднімали дух і настрій.

Під час свого пастирського візиту вікарний єпископ Волинської єпархії УПЦ Нафанаїл вручив начальнику госпіталю Олександру Хоменку пожертву від єпархії: 20 тисяч гривень. Ці кошти будуть використані для придбання електрокардіографа.

Джерело: volyn.church.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися