У Луцьку за один день побили двох активістів «Самооборони Волині»
Волинь

У Луцьку за один день побили двох активістів «Самооборони Волині»

22 лютого 2016, 03:27
0
0
Сподобалось?
0

18 лютого у Луцьку було скоєно два напади на активістів «Самооборони Волині» Сергія Чурікова та Богдана Климчука. Обидва інциденти трапилися приблизно о 20:00. Так за місцем проживання у під’їзді будинку на вулиці Потебні троє невідомих побили 36-річного Сергія Чурікова. Нападники завдали йому кілька ударів по голові кастетом. В результаті у активіста діагностували закриту черепно-мозкову травма, струс головного мозку, розсічення. Також зловмисники пошкодили автомобіль постраждалого.

Сергій Чуріков брав активну участь в акціях протесту, зокрема щодо непрозорої переатестації працівників колишнього МРЕВ. 

На місці злочину поліцейські знайшли ключі від автомобіля, який може належати одному з ймовірних учасників нападу. Знайдено також автомобіль марки «Мерседес». Встановлено особу його власника.

Цього ж вечора на вулиці Шевченка поблизу спорткомплексу ОДЮСШ двоє невідомих напали на 32-річного самооборонівця Богдана Климчука. Він є також помічником нардепа Ігоря Лапіна. Сам Богдан Климчук пов’язує з включенням його до складу атестаційної поліцейської комісії.

«Напали 2 у балаклавах, намагались побити. Задали декілька питань, які я задавав на комісії сьогодні. Тому жодних ілюзій, що по хуліганці», - написав Климчук на своїй сторінці у «Фейсбук».

Хід розслідування по обох епізодах взяв під особистий контроль керівник волинської поліції Петро Шпига.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися