Ремонтувати одну з волинських ділянок дороги Луцьк-Львів будуть одесити
Волинь

Ремонтувати одну з волинських ділянок дороги Луцьк-Львів будуть одесити

23 лютого 2016, 20:57
0
0
Сподобалось?
0

Про це стало відомо після того, як відбулося відкриття перших результатів тендерних торгів щодо проведення ремонтних робіт автомобільної дороги Н-17 «Львів-Радехів- Луцьк». Поки оприлюднено переможців двох із восьми лотів. Ними виявилися ТОВ «Автомагістраль-Південь» з Одеси, яким довірять роботи на ділянці протяжністю 5,4 кілометра, та в ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» - 9,9 кілометрів.

Відзначимо, що одеське підприємство потужно задіяне на ремонті доріг у нашому регіоні: Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква, Устилуг-Луцьк-Рівне, Доманово-Ковель-Тереблече, Київ-Ковель-Ягодин

Також продовжується планування щодо облаштування інфраструктури вздовж дороги. Директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка отримав завдання завершити розробку єдиного стилю облаштування розташованих уздовж траси зупинок. До фінансування долучаться органи місцевого самоврядування Луцького та Горохівського районів. В ОДА відбудеться відповідна нарада за участю сільських та селищних голів, на території яких розташовані зупинки.

Тим часом вже оголошено тендер щодо проведення ремонтних робіт шляху Н-17 за наступними 6-ма лотами. Розкриття пропозицій конкурсних торгів відбудеться 5 квітня поточного року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися