Найактивніший серед волинських нардепів Ігор Гузь — ОПОРА
Волинь

Найактивніший серед волинських нардепів Ігор Гузь — ОПОРА

24 лютого 2016, 17:42
0
0
Сподобалось?
0

Громадянська мережа ОПОРА у Волинській області провела моніторингове дослідження діяльності нардепів, які представляють область у парламенті. Загалом за період від 27 листопада 2014 до 23 лютого 2016 волинські представники громади подали 31 депутатський запит до Кабінету Міністрів України, керівникам міністерств і відомств України та Генеральному Прокурору України

Найбільше депутатських запитів серед волинських нардепів на сесіях Верховної Ради України озвучив член депутатської фракції політичної партії «Народний Фронт» Ігор Гузь – 19. Майже 70% з них стосувалися проблем виборчого округу депутата та загалом Волинської області. На 16 запитів народний депутат уже отримав відповідь.

Втричі менше запитів на рахунку народного депутата, члена депутатської групи «Воля народу» Степана Івахіва – 6. Майже 85% з них стосувалися проблем 21-го виборчого округу та загалом області. Станом на 23 лютого 2016 нардеп отримав відповідь лише на половину озвучених депутатських запитів.

По три депутатські запити надійшло від представників волинської громади у парламенті Сергія Мартиняка та Ігоря Лапіна. Перший отримав відповіді на усі запити, другий – на два з трьох. Крім того, якщо у Сергія Мартиняка подано один запит щодо вирішення локальних проблем у Волинській області, то у Ігоря Лапіна усі депутатські запити стосуються загальнонаціонального рівня та пов’язані із вирішенням проблем в інших регіонах України. Натомість, представник міста Луцька в парламенті звертався до МЗС України щодо вилучення дипломатичних паспортів у народних депутатів України VII скликання, які голосували за «Диктаторські закони» 16 січня 2014 року.

Найчастіше волинські нардепи звертались до Кабінету Міністрів України – 7 депутатських запитів та Міністерства оборони України – 6 запитів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися