Боєць з Волині помер, виживши під Волновахою та Іловайськом
Волинь

Боєць з Волині помер, виживши під Волновахою та Іловайськом

1 березня 2016, 03:01
0
0
Сподобалось?
0

27-річний волинянин Роман Остап’юк двічі виходив живим із пекла, а вдома на у селі Мокрець на Турійщині його життя забрав безглуздий нещасний випадок.

Роман потрапив ще під час першої хвилі мобілізації потрапив до 51-ї бригади. Був на злощасному блокпосту під Волновахою на Донеччтині, який розстріляли бойовики російського ГРУшника Ігоря Безлера. Тоді Роману пощастило вижити. Він продовжував службу, і вдруге доля була прихильна до нього під час м’ясорубки під Волновахою. На спомин про це солдатові залишилася ще й… кримінальна справа за несанкціоноване залишення частини.

Нестало Романа Остап’юка 15 лютого, внаслідок нещасного випадку. 8 лютого він придбав наждачне коло, і, приєднавши його до циркулярки, намагався хотів погострити сокиру. Однак коло в якийсь момент розлетілося, і Роман отримав важкі травми голови. За його життя медики Турійської ЦРЛ боролися цілий тиждень. За цей час суд зняв з нього усі обвинувачення. Під лікарнею чергував реанімобіль, щоб доправити пораненого до Луцька чи Києва на операцію. Чекали моменту, коли організм Романа буде готовий до тривалого транспортування. Проте дива не сталося, і Роман Остап’юк помер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися